Ga naar de ketelkiezer!

Helpt u met het kiezen van een nieuwe ketel

Riolering

Ook op het gebied van riolering kunnen wij op alle fronten helpen. Of het nu gaat om het herstellen, veranderen of vernieuwen van de riolering. Om alle risico's, zoals stankoverlast of lekkage in de toekomst, zoveel mogelijk uit te sluiten, maken wij uitsluitend gebruik van KOMO gekeurde materialen, met hergebruikgarantie.

Rioolreparatie en aanleg

Net als elk onderdeel van een huis heeft ook een riolering een bepaalde levensduur. Afhankelijk van omstandigheden is dat gemiddeld 20 tot 30 jaar. Tijdens zo'n periode moet de riolering regelmatig onderhouden worden, met name qua ophanging en ondersteuning. De meesten van ons schenken daar logischerwijs geen aandacht aan, immers zolang een riolering werkt, dan is het goed. Een rioleringsprobleem komt meestal als een dief in de nacht: compleet onverwacht en niemand hield er rekening mee. Vaak kan men dan geen gebruik meer maken van wc, badkamer, keuken en wasmachine, wat bijzonder hinderlijk is..

Verstopte riolering

Het overkomt iedereen een keer: een afvoer of riolering die verstopt zit. Dan beseft u pas hoe belangrijk die 'onzichtbare' riolering is: u kunt vaak geen gebruik meer van douche, wc, gootsteen of wasmachine maken. Het is op dat moment dat u behoefte hebt aan een bedrijf met een ruime capaciteit, snelle service en ook nog eens scherpe tarieven. Het ontstoppen van een riolering

Hoe lossen wij uw probleem op?

Dat verschilt van situatie tot situatie: sommige verstoppingen gaan wij te lijf met een electrische veer en andere verstoppingen weer met een hogedrukspuit. In ieder geval hebben wij altijd alle noodzakelijke gereedschappen bij ons. Mocht het zo zijn dat de riolering kapot is en dus niet ontstopt kan worden, maar gerepareerd of vervangen moet worden, dan kunt u ook bij ons terecht!

Copyright tabakbv.nl - Privacy Policy - Alle rechten voorbehouden - Realisatie door Skytz Webdesign